torstai 19. syyskuuta 2013

Photo Booth - DIY

Ihan ensimmäisiä asioita joita päätin haluavani häihin, oli Photo Booth eli valokuvauskoppi. Noh koppia meille ei tule mutta valokuvia kuitenkin haluan vieraista, joten ajattelin, että saavat käydä ottamassa joko itselaukaisulla kuvia tai sitten niin, että kuvaaja kuvaa esim 30-60 min.

Netti on täynnä erililaisia hassuja tarvikkeita ja rekvisiittaa kuvia elävöittämään. Me päädyttiin hauskoihin viiksiin, suihin, rusetteihin jne.


Suurinosa piirrettiin mallista mutta muutama keksittiin itsekin. Materiaalina toimi pitkän pähkäilyn jälkeen paksu huopa. 


Asusteiden tekeminen oli välillä aika huvittavan näköistäkin. Suuri kiitos avusta Kaaso K!


Näin hienoja niistä tuli! Kaksi ilta siinä menikin. Tietysti niitä testattiin heti ja mahtaviltahan ne näytti! :)
Materiaalien hankkimishetkellä tuntui hieman, että ei tästä tuu mitään mutta onneksi tehtiin itse. On omatekemä vaan aina paljon hienompi!
Tikut on muuten Grillitikkuja. Niitä saa tällä hetkellä alennuksella kaupasta kun sesonki on ohi. Ihan erikeepperillä ja palalla ohutta huopaa liimattiin tikut kiinni. Kannattaa laittaa ohuesta huovasta mahdollisimman suuri pala jolloin liimapintaa on enemmän ja tikku pysyy tukevammin kiinni.Pitihän niillä heti vähän pelleilläkin. :)

Suosittelen, kannattaa kokeilla!
Love, Ida

4 kommenttia:

  1. Ei vitsi nää on kyl hyviä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä lopputulokseen! Todettiin huopaiset kestävämmiksi kuin pahviset ja viiksissä varsinkin villa tuo ulottuvuutta kivasti.

      Poista

Rohkeasti kommentoimaan, kysymään lisää tai antamaan vain muuten palautetta.
Love, Ida