torstai 17. lokakuuta 2013

Hääpukuja Tampereella

Ah, ihanuutta.
Eilen kävin aiemmassa postauksessa mainitsemissani hääpukuliikkeissä. Makutuomareiksi sain siskon ja äidin. Harmi etteivät päässeet mukaan jo ensimmäiseen liikkeeseen, koska tietenkin se paras puku löytyi sieltä. Tyynelästä löytyi siis kolme kaunista pukua, Morsiusgalleriasta yksi ja Zazzabellasta kaksi.
Eniten mieleen jäi Tyynelästä yksi puku. Mutta ihan tosissaan voisin niistä hyvistä vaihtoehdoista ottaa minkä tahansa. Ei arvannut Tyynelän myyjä sanoessaan, että saa tulla katsomaan pukua niin monta kertaa kuin haluaa, että saatan muutaman kerran sinne poiketa. ;)

Mietitäänpäs asiaa.



Tässä Morsiusgallerian puvussa on jumalaisen kaunis pitsiselkä, muuten puku oli puolitoista tai kaksi kokoa liian suuri joten ei istunut lainkaan. Lisäksi kuvassa pitsin alta näkyy vannehame, ups! Tämän 2014 malliston puvun olisin hyvinkin voinut haluta mutta sen hinta 1750 euroa on kertakaikkisesti liian suuri! Vain siellä sai valokuvata. Harmi ettei sieltä löytynyt niitä parhaita pukuja, jotta olisin saanut kuvat itselleni. Toisaalta en oikeasti harkittavasta puvusta haluaisi julkaistakaan kuvaa. Ettei vain sulho näe liian aikaisin...

Jännä juttu miten toisissa paikoissa on valokuvaaminen kiellettyä ja sitten yhdessä kehotetaan kuvaamaan. Tietääkö joku syytä siihen?

Tampereen reissu se vaan venyy ja venyy. Aluksi piti olla vaan yksi päivä, nyt mää oonkin täällä jo neljä päivää.

Love, Ida

6 kommenttia:

  1. Vau miten upealta näytät puvussa vaikka se onkin väärää kokoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Toi puku oli mielettömän upea vaikka roikkukin joka paikasta :) Selkä, pitsi ja alaosa niin WAU!

      Poista
  2. On kyl upee tuo puku siun päällä, mut huomaa että on iso kun siun kurvit ei näy normaaliin kauniiseen tapaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo edestä varsinkin huomaa kun roikkuu ihan muodottomasti ja takaa saa "tarakka" vähän lisäleveyttä. ;)
      Mut kyl se oli upee kun sitä tiukennettiin päälle!

      Poista
  3. Ihanan näkönen puku! :)

    Osa valmistajista saattaa kieltää kuvaamisen ja osa myymälöistä kieltää sen esimerkiksi sen takia, ettei pukuja vain käydä sovittelemassa ja sitten tilata kuvankaltaista pukua ulkomailta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sussu! :)

      Sen syyn mää ymmärrän että ei saa kuvata. Vaikka se itsestä onkin hyvin ikävää kun ei pysty tarkkaan vertaileen mikä ois eriliikkeistä itsellä päällä kaikista paras. Mutta miks sitten osassa saa kuvata, se mua lähinnä hämmästyttää. :)

      Poista

Rohkeasti kommentoimaan, kysymään lisää tai antamaan vain muuten palautetta.
Love, Ida