tiistai 15. lokakuuta 2013

Hääteema

Heti ensimmäisestä päivästä lähtien on mulle ollut selvää, että haluan häihini PALJON valkoista ja pitsiä. ...Heh, onko vaikea päätellä blogin nimestä. Värimaailma on siis valkoinen, hieman höystettynä hopealla ja kirkkaalla lasilla.
Löysin yhdestä suosikki blogistani SomethingOld muutamia just sellaisia kuvia kattauksesta jollaisesta olen unelmoinut. Niiden innoittamana lähdin kokoamaan hääteemamme muutaman kuvan avulla. Tässä se nyt on ihanat lukijani:Karkkibuffetti meidänkin häihin on jo kovaa vauhtia suunnitteilla. Tässä kuvassa on sitä oikeaa suuntaa, haluan buffetpöydästä vielä runsaamman. Olenkin jo hankkinut mahdollisesti karkkipuffan pohjalle tiensä löytävän vaaleanharmaan välkehtivän ohuen tyllin. Ihan pohjimmaiseksi tulisi valkoinen liina kuten kaikkiin pöytiin ja sitten kulhojen väliin ja alle ryppyyn harmaa tylli. Lets see, miltä se sitten näyttää kun sitä rupean testaamaan...
Koristeiden värit tulevat olemaan kirkaslasi, valkoinen, hopea ( sekä harmaa) ja kukat tietenkin valkoiset.


Karkkibuffettiin tulee nämä ikean lasikulhot. Niitä minulta löytyy kotoa jo yksi setti ja ne ovat kovassa koriste käytössä. Pidän niiden suorasta linjasta ja siitä, että ne ovat samanlaisia mutta erikokoisia. Karkkilaatujen määrää me ei olla vielä päätetty joten siitä riippuen kulhoja tulee ehkä 6 tai 9. Joukkoon voisi sitten lisätä muutaman ylemmän kuvan kaltaisen romanttisemman kulhon.
Kynttilänjalat tulevat olemaan joko Ikean Skimmer -sarjan hopeisia tai sitten hyvä vaihtoehto voisi olla myös Ersätta-mallinen valkoinen kynttilänjalkasarja. Pöytiin tulee erikorkuisia kynttilänjalkoja asetelmaan. Kynttilöiksi kauniit jalat saavat varmastikin nuo ylimmässä ja alimmassa kuvassa esiintyvät valkoiset kynttilät. Niitähän on saatavilla viiden setissä johon kuuluu viisi erikokoista kynttilää.


Hyvin varhaisesta vaiheesta asti olen haaveillut Menusta kirjoitettuna vanhoihin valkoisiin ikkunankehyksiin. Suunnitelmien mentyä eteenpäin ja päässä vilistessä miljoonittain ideoita, en vain ole vielä varma tuleeko niitä häihimme.
Juhlapäiväämme tulee koristamaan monet tekstitaulut. Olenkin niitä jo alkanut valmistaa tietokoneella. Ikeasta haen niihin sitten mustat kehykset. Tauluja tulee vähän joka paikkaan, karkkibuffettiin, sikaribaariin, tanssilattialle, pöydille, seinille, jne.


Tässä on se mitä tekstitauluilla tarkoitan. En kuitenkaan ole vielä varma, että minkälaiset kehykset niihin haluan. Nyt mulla on ajatuksena hankkia ikeasta yksinkertaiset, ohutreunaiset mustat kehykset. Mutta sittenpähän sen vasta tietää kun niitä on hankkimassa. Eipä kannata vielä ottaa reilua kymmentä taulua 60 neliön kolmioomme pyörimään. Ei niitä ihan vielä edes viitsisi seinillekään ripustaa.

Ensikertaan!
Love, Ida

2 kommenttia:

 1. Ihania ideoita :)
  Tein syysmorsiamen häihin karkkibuffet -suunnitelman ja käytin siinä noita samoja IKEAn suoralinjaisia lasikulhoja. Täytyneekin ottaa morsiameen yhteyttä ja tiedustella, miten ne toimivat karkkikippoina, ja josko heiltä liikenisi jonkinlainen kuva valmiista buffetista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten minullekin mitä oli morsian tykännyt. :) Näin niitä kulhoja Hääblogi BLACK.bling.WHITEn yhdessä kuvassa käytettävän ja mielestäni ne olivat upeat ollessaan täynnä karkkia.

   Poista

Rohkeasti kommentoimaan, kysymään lisää tai antamaan vain muuten palautetta.
Love, Ida