tiistai 15. lokakuuta 2013

Hääpukua sovittamaan osa 2

Muutama tunti (ehkä viis) tällä syyslomalaisella kului eilen hääblogeja selaillen ja monia hyviä ideoita saaden. Varasin keskiviikolle kolmeen morsiuspukuliikkeeseen sovituksen. Ihanan äitini kanssa pääsemme sovittamaan pukuja. Luulenpa, että voi muutama kyynel vierähtää poskelle kun jokin kaunis omannäköinen puku osuu kohdalle. Ensimmäisenä ajattelin suunnata katsastamaan Something Old - noutomyymälän Tuomiokirkonkatu 25:ssa. En ole aivan varma onko liike sellainen, että sisään voi vaan marssia katsomaan tarjontaa mutta selvitetään. Kerron sitten!

Kello 14.00 yritän varata ajan (kunhan saan sieltä jonkun puhelimen päähän) Lavem by Muotitalo Tyynelään, Itsenäisyydenkatu 7-9:ään. 

15.45 mulla on sovitus Morsiusgalleriassa Tullintorilla. Tänne äiti huristelee kiireellä töistään mukaan. Iiks.

17.00 on aika sovittaa Pispalanvaltatie 120:ssä sijaitsevan Zazabellan pukuja. Toivottavasti ehditään katsomaan koko valikoima 18.00 mennessä jolloin liike sulkeutuu.Ah miten kaunis selkä tässä puvussa. Pitsi on upea! Tämän puvun kapealinja on makuuni liiankin kapea. Tai en voi sanoa niin, se on erittäin kaunis juuri sellaisenaan, haluan vain itselleni alaspäin levenevämmän. Puvun väri ei ole mieleeni, liian beigemäinen. Tästä huolimatta taivaallisen kaunis puku!


Love, Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti kommentoimaan, kysymään lisää tai antamaan vain muuten palautetta.
Love, Ida